Geef je organisatie een BOOST! Bel nu 040 - 202 93 61

waardevolle workshop

De wereld verandert in een snel tempo. Veel organisaties zijn zich aan het heroriënteren. De huidige visie wordt tegen het licht gehouden en men bepaalt nieuwe strategieën of deze zijn reeds ingezet. Ook bij uw klanten.

De voorkeuren en behoeften van de klant begrijpen en het incorporeren van the ‘voice of the customer’, zijn belangrijke competenties voor uw organisatie en uw sales horen deze uit te dragen om het te winnen van de concurrentie. Doordat veranderingen elkaar sneller opvolgen, is resultaat steeds meer afhankelijk van de wijze hoe organisaties continu met veranderingen omgaan.

Voor u als ondernemer, bestuurder en/of beslisser is toegang tot relevant, betrouwbaar en onafhankelijk nieuws, kennis en netwerken onmisbaar voor goede beslissingen. Wilt u weten hoe u in een veranderende omgeving uw zakelijke dromen realiseert? Schrijf dan nu in voor een exclusieve workshop met één van onze experts en u krijgt:

> Inzicht in de trends en ontwikkelingen van de toekomst in sales;

> Kennis over nieuwe leiderschapsstrategieën;

> Bewezen oplossingen die uw resultaat gegarandeerd een boost geven;

> Handvatten om uw verkooporganisatie ‘Fit for Future’ te maken;

> Toegang tot relevante bedrijfsinformatie waarmee u inspeelt op behoefte van uw (toekomstige) klanten!

Klik hier en stuur ons uw contactgegevens. Na de workshops ontvangt u van ons een white paper. Wees snel want het aantal workshops is beperkt.

Share

From the Blog

SalesBoostCompany BV

Hendrikstraat 3
5671 HT Nuenen
T 040 - 202 93 61